Esiintyjät

Duo Ajaton on esiintynyt yhdessä vuodesta 2005 alkaen, jolloin Nelli ja Silja tapasivat teatterimusiikin opintojen parissa. Tyypillisiä esiintymispaikkoja ovat olleet mm. erilaiset yksityis- ja yritystilaisuudet, sekä messut ja palvelutalot. Duo Ajattoman lisäksi Nelli ja Silja laulavat yhdessä myös Maitolaiturin Metrotytöt -kokoonpanossa.

Nelli Nyman on tamperelainen esiintyjä ja laulupedagogi. Monipuoliseen osaamiseen ja työkenttään kuuluu mm. opetustöitä, lauluesiintymisiä, musikaalirooleja ja studiotyöskentelyä. Viime vuosina myös laulutekstien ja -melodioiden kirjoittaminen on noussut esittävämmän tekemisen rinnalle. Lisää Nellin koulutuksesta ja työkokemuksesta voit lukea halutessasi täältä.
Silja Nellistä: Nelli on ihastuttava, kuplivan pirskahteleva persoona, jonka helähtävä sopraano helmeilee herkkyydellään jokaisen sydämeen. Syvän sielukas sisin yhdistettynä samettisen suloiseen ulkokuoreen valloittaa elämän joka käänteessä!

Silja Kuoppala on tamperelainen teatterimuusikko. Pääinstrumentti on piano, mutta erityisesti stemmalaulanta on lähellä sydäntä. Siljan työtehtäviin kuuluu mm. teatterikapellimestarin, pianistin ja säveltäjän töitä. Silja voitti sävellyksellään J.H. Erkko -laulusävellyskilpailun vuonna 2009.
Nelli Siljasta: Maanläheisen muheva, herkkä ja hienostunut. Avoimen pähkinäinen, aina luotettava valinta, jonka seurassa viihtyy niin arkena kuin juhlassa!

050-3008227 / Silja | 050-5396116 / Nelli
Musiikkiesitys, Lauluesitys, Juhlamusiikki, Häämusiikki, Ristiäiset, Surumusiikki, Vihkitilaisuus, Siunaustilaisuus, Muistotilaisuus, Merkkipäivät, Cocktailtilaisuus, Pianoduo, Lauluduo, Pianomusiikki, Avajaiset

Esiintyjät Ohjelmisto Etusivu